-Ridskolan-

                                             Ridskolan Karlslund
Ridskolan Karlslund är en ridskola som ligger utanför Vårsta i Grödinge. Ridskolan återfinns i Botkyrka kommun vilket hör till Stockholmslän.

Vi har inriktat oss på ponnyridskola och har bara ponnyer i olika storlekar. Ridskolan drivs i privat regi, av Mariêle SillforsRidskolan Karlslund erbjuder allt ifrån nybörjarridning från 4år, vanlig gruppridning till speciella hoppgrupper. Ridskolan har ponnyer i olika storlekar, från shetlandsponnyer till större korsnings-ponnyer. Ridskolan följer Svenska Ridsportsförbundets läroplan med märkestagning, som är densamma över hela landet. Detta gör det enklare för eleverna samt den ev. nya ridskolan att placera barnen i rätt grupper. Hos oss har vi elever från M1- M4. Då vi i första hand vänder oss till de mindre och yngre ryttarna så brukar det bli dags vid M4 att byta till en ridskola som har större ponnyer samt stora hästar.

Verksamhetsansvarig:
Mariêle Sillfors är verksamhetsansvarig och är utbildad ridlärare med instruktörsexsamen från Strömsholm. Mariêle Sillfors rider och tävlar
t o m MSV hoppning.